Åben skole og frivillig på Firhøjskolen

Alle børn har brug for gode voksne og hvis de kommer fra lokalområdet, så er det endnu bedre.

I forbindelse med skolereformen åbner vi nu dørene for engagerede mennesker, som har noget at give til vore børn.

• Der er mange forskellige muligheder. Det kunne være de lokale foreninger, som gerne vil gøre deres sport/aktivitet mere kendt blandt unge mennesker og afholde kortere, eller længere arrangementer.

• Det kunne også være lokale håndværksmestre, eller det lokale erhvervsliv, som ved at de har brug for nye kræfter en gang. Måske vil de slå en stilling som fejedreng op på vores skoleport, fortælle om deres håndværk til et uddannelsesvejledningsarrangement - eller måske vil de endda bygge noget på skolen sammen med nogen elever.

• Gode stabile mennesker, som måske er gået på pension, men som alligevel har mere at give til verden, kan måske blive lege-bedstemor, eller -far til nogle af vore mindre børn. Også nogle af de store kunne have behov for en voksenven, når livet er lidt svært.

Hvis du kunne tænke dig at gøre en indsats, så vil vi meget gerne høre fra dig. Ring til kontoret og lav en aftale med en af vore ledere, så tager vi den derfra.