Opslagstavlen

Bekymrende video i omløb
    Kære forældre.
    Vedhæftet denne besked er et forældrebrev vedrørende bekymrende video der er i omløb blandt en del unge.
    Lisbeth Thaulow
    Lisbeth Thaulow den 18-01-2019
    Kære alle.
    I ønskes alle et godt nytår.

Håber alle, elever som forældre og skolens personale har nydt den lange juleferie.

Skolens personale er nu klar til at tage godt imod eleverne efter ferien.
    Vores ønske for 2019 er, at eleverne møder til tiden, er friske og veludhvilede, og har fået fyldt maven godt op hjemme fra, så de er læringsparate.

En af de ting der har været fokus på i juleferien i medierne, er børns brug af diverse online-spil, og den afhængighed de skaber.
    På skolen ved vi godt at det er rigtig sjovt at spille pc-spil mv., og at det kan være svært at lukke ned for spillet om aftenen, når det er sengetid. Men vi vil gerne bede jer om at sætte rammer for spil-tiden, så jeres barn sikres en god nattesøvn, og kan koncentrere sig i skoletiden.
    De bedste ønsker om et godt nyt år til jer alle
    Lisbeth Thaulow

Lisbeth Thaulow den 02-01-2019