Grundoplysninger

Skoleleder: Lisbeth Thaulow
Viceskoleleder: Armin Vauk
Formand for skolebestyrelsen: Pernille Kofoed

Klassetrin og spor på skolen

På skolen undervises elever fra 0. - 9. klassetrin,

Til skolen er tilknyttet en skolefritidsordning, som rummer ca. 140 elever.

Yderligere oplysninger om skolens klasser findes her:  Klasser og klasselærere

Typer af tilbud efter skoletid

SFO Firkløveren er en skolefritidsordning, der rummer cirka 100 børn fra 0.-3. klassetrin.

Åbningstiden er mandage til torsdage fra klokken 6.30-8.00 samt 11.25-17.00. Fredag er der samme åbningstid - dog lukkes der klokken 16.00.

Om morgenen tilbydes børnene morgenmad (havregryn eller cornflakes) frem til klokken 7.30.

I Firkløveren arbejdes i åbent plan, hvilket indebærer, at børnene arbejder på forskellige værksteder i grupper på tværs af alder og klasse.

Børnehaveklassen befinder sig fysisk på skolen fra skoleopstart og frem til december/januar og bliver derefter gradvist udsluset til åbent plan.

På 4.-6. klassetrin er der SFO II til eleverne efter skoletid. SFO II hører til i skolens håndarbejdslokale, som i sommerferien 2010 blev bygget om, så SFOen kunne gøre brug af lokalet.

Virksomhedsplaner, årsberetninger, brugerundersøgelser mv.

Links til relevant materiale: