Lisbeth Thaulow den 28-01-2018
    Mobilfri skole.
    Kære elever og forældre.

Udmøntning vedrørende håndtering af mobiltelefoner på Firhøjskolen.
    Skolebestyrelsen har vedtaget følgende efter ønske fra skolens personale:
    Fra og med d. 29. januar 2018 er Firhøjskolen mobilfri. Mobiltelefonerne fra 0. - 9. klasse indsamles fra starten af dagen og bliver låst ind i et skab. Efter sidste lektion udleveres de til eleverne igen. Denne ordning fungerer fint fra 0. - 5. klasse, og nu indføres den altså for alle elever på Firhøjskolen. Skal mobiltelefonen anvendes i forbindelse med undervisning, er det den enkelte lærer der tillader bruges i undervisningslektionen.
    Vores mål er at styrke og støtte op om den faglige og sociale læring, og derigennem styrke fællesskabet.
    Vi opfordrer til, at alle aftaler med jeres barn, indgås før skoledagen begynder. Har I en vigtig besked til jeres barn, kan den ringes ind til skolen.
    Denne ordning evalueres på det sidste skolebestyrelsesmøde i juni 2018.
    Lisbeth Thaulow den 23-01-2018
    Tango for livet - Livet for tango.
    Fantastisk musikforestilling for 6. - 9. klasse mandag d. 29. januar kl 9.50
    Astor Piazzollas argentinske tangomusik rummer både sjæl, smerte og sensualitet, og fremført af Tangokvintetten bliver den desuden international og rammer på tværs af stilarter og generationer. De fem musikere kommer hver især fra forskellige hjørner af musiklivet og bringer elementer af klassisk, folk, balkan, jazz og rock ind i tangoen. I denne dramatiske multimediekoncert suppleres de stramme kompositioner og livfulde improvisationer desuden af billeder, video-sekvenser, poesi og historiske facts fra Argentina – alt sammen præsenteret i et sublimt og mangefacetteret sammenspil med musikken.
    Trine Hjorth Bonde den 22-01-2018
    Aflagte sofaer

Har I en sofa som I ikke længere har brug for, eller plads til, vil vi MEGET gerne have den til brug i fællesrummene til eleverne. I forhold til sikkerhed skal den selvfølgelig være i ok stand og brugbar.

Så har I en sofa som I vil forære Firhøjskolens elever, så kontakt venligst Lene på kontorets telefonnummer 51 26 81 75

På forhånd tusind taksmiley

Viceskoleleder
    Trine Hjorth Bonde

Besøg af Cato Thau-Jensen for 2.+3. kl.