Lisbeth Thaulow den 21-12-2016
    December nyhedsbrev.

Lisbeth Thaulow den 18-11-2016
    Min farmors spøgelse
    Tirsdag d. 29. november er eleverne fra 0. - 2. klasse så heldige at få en Danseforestilling under kulturpakkeordningen, der hedder: Min farmors spørgelse.  Efterfølgende er der laboratorie, hvor lærere og børn danser med.

Hvad er døden egentlig for noget? Hvor er farmor fløjet hen? Og hvornår kommer hun tilbage?
    Min Farmors Spøgelse er en visuel og sanselig fantasi om døden. Vi rejser med en pige og hendes farmors spøgelse ud i et verdensrum, hvor Dødsplaneten ligger som en mystisk og farvestrålende stjerne. Forestillingen, der ledsages af levende musik, omhandler på én gang det svære ved at miste én, man holder af, og er samtidig en hyldest til de mange alsidige opfattelser af, hvad der sker efter døden.
    Efter forestillingen arbejder vi i laboratoriet med at lade bevægelser og dans vokse ud af fantasi og billeder. Vi arbejder med hvordan forskellig musik får os til at bevæge os på forskellige måder, hvordan rytme snakker til kroppen og hvordan man kan fortælle hvordan man har det gennem dans.

Lisbeth Thaulow den 14-10-2016
    Nyhedsbrev - oktober 2016
    I vedhæftede nyhedsbrev kan der læses om fordybelsesugen, motionsdag, skolefest, gamebooster, ny skolegård til overbygningseleverne mv.
    Tak for et flot fremmøde til skolefesten - det blev en rigtig lærerig aften med god stemning, og børnene fik lov at fremvise alt det de har arbejdet med i uge 41.Overskud fra festen går til de ældste elevers skolegård.

4A's luciaoptog 13/12-16