Lisbeth Thaulow den 12-12-2018
    Mere leg skaber mindre uro.
    I øjeblikket er der meget fokus på uro i skolerne, at eleverne keder sig mv. I morges i Godmorgen tv2 var der et 7 minutteres indslag med Lola Jensen om "Mere leg skaber mindre uro".
    Jeg håber at rigtig mange af jer vil afsætte 7 minutter til at kloges af Lolas ord.
    Lola Jensen er socialrådgiver og en meget markant foredragsholder, der gennem tiden har hjulpet mange børn til en bedre trivsel og mere ro til læring.

://youtu.be/U_n5p2dIT50

Kan I ikke gå ind via dette link, så søg på youtube: godmorgen lola
    De bedste hilsner
    Lisbeth Thaulow den 12-12-2018
    Mere leg skaber mindre uro.
    ://youtu.be/U_n5p2dIT50
    Kan I ikke gå ind via dette link, så søg på youtube: godmorgen lola
    De bedste hilsner
    Lisbeth Thaulow den 10-12-2018
    Hermed lidt informationer op til jul.

Luciaoptog.
    Kom og oplev 4. klasse synge Luciasangen torsdag d. 13. december. Luciaoptoget begynder kl. 8.10.

Juletræsfest.
    Samme aften, d. 13. december kl. 18.00 - 20.30 er der Juletræsfest. Dette arrangeres i samarbejde med FSI. Dørene åbner kl. 17.30. Indbydelse står på opslagstavlen.

Juleafslutning.
    Torsdag d. 20. december er der juleafslutning. Se vedhæftede bilag.
    Vi håber at rigtig mange forældre har lyst og tid til at deltage i arrangementet.

Torsdag d. 3. januar er første skoledag i det nye år. Der kommer nyt skema før eleverne går på juleferie. Møde og sluttidspunkter fastholdes.

I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår, med tak for samarbejdet i 2018.

Præsentationsvideo af Firhøjskolen

Ovenfor ses en lille præsentationsvideo af Firhøjskolen, som fortæller om nogle af de ting vi arbejder og underviser ud fra, samt skolens værdier. På Firhøjskolen vil vi gerne give eleverne et stort fagligt udbytte og skabe trivsel blandt eleverne. Vi ønsker at vores elever går glade og tilfredse til og fra skole.

Firhøjskolen, det bedste sted at lære, det bedste sted at være.

Har du lyst til at se vores skole, er du altid velkommen til at kontakte os.