Lisbeth Thaulow den 13-10-2017
    Kære forældre
    Tak for jeres deltagelse i skolefesten. Dejligt at se så mange glade børn på skolen sammen med forældrene. Jeg håber at alle var rundt på skolen og se de flotte elevarbejder, udstillinger, forsøg, elevdiscotek og tabloer, og fik en oplevelse af elevernes læring i løbet af ugen.
    På facebook - Firhøjskolens officielle side -er der lagt billeder ud fra aftenens skolefest.
    Ligeledes vil jeg her benytte lejligheden til at takke for flotte kager, og for at I var med til at støtte de forskellige boder rundt omkring på skolen.

Jeg vil ligeledes orientere jer om at 1. november starter vores nye viceskoleleder Trine Hjort Bonde. Trine har været ansat i Kalundborg kommune gennem en del år, og har primært undervist på mellemtrin og overbygning. De sidste år har Trine ved siden af arbejde studeret og har nu uddannet sig videre til at kunne varetage opgaven som viceskoleleder.
    D. 23. oktober byder vi også velkommen til Claus Bjarnø der bliver 4. og 6. klasses nye matematik og natur-og tekniklærer.
    Jeg håber at alle vil tage godt imod Claus og Trine.
    God efterårsferie til jer alle.
    Lisbeth Thaulow
    Lisbeth Thaulow den 01-10-2017
    Indbydelse til skolefest, samt information om fordybelsesuge 41 og skolernes motionsdag.
    På vedhæftede fil, kan du balndt andet læse mere om vores anderledes uge - Tilbage i Historien- der slutter af med en stor skolefest d. 12. oktober.
    Heidi Silander Pedersen den 01-09-2017
    UNI-LOGIN til forældre
    Den nuværende metode til at komme på Forældreintra lukkes ned pr. 1. oktober.
    Alle forældre skal derfor fra nu af have et såkaldt UNI-LOGIN.
    Dette bruges til at komme på både Forældreintra, men også det nye Meebook, som alle elev- og årsplaner fremover skal udgives i.
    De enkelte lærere vil orientere jer forældre om, hvornår adgang til årsplaner åbnes.
    Jeg har vedhæftet vejledninger til hvordan man opretter et UNI-LOGIN og hvordan I opretter Jer
    i MEEBOOK som forældre.
    Bemærk, at man skal bruge sit personlige NemID til oprettelsen.
    Hvis der opstår problemer med oprettelsen, er I velkommen til at kontakte skolen smiley

4A's luciaoptog 13/12-16