Lisbeth Thaulow den 10-12-2018
    Hermed lidt informationer op til jul.

Luciaoptog.
    Kom og oplev 4. klasse synge Luciasangen torsdag d. 13. december. Luciaoptoget begynder kl. 8.10.

Juletræsfest.
    Samme aften, d. 13. december kl. 18.00 - 20.30 er der Juletræsfest. Dette arrangeres i samarbejde med FSI. Dørene åbner kl. 17.30. Indbydelse står på opslagstavlen.

Juleafslutning.
    Torsdag d. 20. december er der juleafslutning. Se vedhæftede bilag.
    Vi håber at rigtig mange forældre har lyst og tid til at deltage i arrangementet.

Torsdag d. 3. januar er første skoledag i det nye år. Der kommer nyt skema før eleverne går på juleferie. Møde og sluttidspunkter fastholdes.

I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår, med tak for samarbejdet i 2018.
    Lisbeth Thaulow
    Lisbeth Thaulow den 04-12-2018
    Tak for en hyggelig juleklippedag
    Så er Firhøjskolen julepyntet.
    På toppen af skorstenen byder vi velkommen med juletræ med lys, og ligeledes er indgangen til skolen også pyntet med lys og små juletræer.

Til juleklippedagen var der to konkurrencer.
    4.K vandt for den flotteste jule-pyntede dør, og 8.A vandt guirlande-konkurrencen. Stort tillykke.
    Se billederne på vores Facebook side.
    Tak til 8.A for opvartning gennem dagen, hvor der blev serveret varme æbleskiver, pebernødder samt sandwich. Ligeledes tak til alle jer forældre og bedste forældre der var med til at julehygge.
    Lene Christiansen den 22-11-2018

Præsentationsvideo af Firhøjskolen

Ovenfor ses en lille præsentationsvideo af Firhøjskolen, som fortæller om nogle af de ting vi arbejder og underviser ud fra, samt skolens værdier. På Firhøjskolen vil vi gerne give eleverne et stort fagligt udbytte og skabe trivsel blandt eleverne. Vi ønsker at vores elever går glade og tilfredse til og fra skole.

Firhøjskolen, det bedste sted at lære, det bedste sted at være.

Har du lyst til at se vores skole, er du altid velkommen til at kontakte os.